Kære Steffen!

Man skal ikke have ’tilladelse’ til at bruge bloggen. Jvf. sentensen øverst på blog-siden: “Alle medlemmer kan logge ind med individuel mailadresse og kode.” Medlem bliver man ved at henvende sig til webmaster. Ved klik på webmaster genereres en mail, som ender i min postkasse.

Hvad kan vi gøre lettere?

Nej, problemet er generelt:

Veteranerne bruger ikke Veteranselskabet. Herunder webstedet og bloggen. Aktivitetsniveauet har stort set været på NUL siden begyndelsen. Bestyrelsen Fronthuset skal jo dette efterår afgøre, om ordningen med lokale mv. skal fortsætte.

I denne uge vil jeg maile en indkaldelse til kerne-gruppen, så vi kan samles og få en overvejelse over hvad der skal gøres!

Ellers ender vi som en overmoden, men velduftende og velsmagende pære spiddet i sit frie fald.

knus & håndkant

Jan